Oslo jordmor og kvinnesenter - Logo

JORDMOR ONLINE

online jordmor, jordmor online, nettkurs, online kurs, fødselsforberedende, ammekurs, fødselskurs, jordmorchat

I disse tider merker vi at det oppstår mye usikkerhet og bekymring rundt Covid-19/coronaviruset. Spesielt lurer gravide på hvordan dette vil påvirke fødsel og barseltid. Bekymringen og usikkerheten blir desto større når fødselsforberedende kurs (fødselskurs) og barsel- og ammekurs blir avlyst. Når tilgangen på samtale med fastlege og jordmor er begrenset fører det til mangel på informasjon, veiledning og kunnskap, som igjen skaper uro. Heldigvis tilbyr vi «jordmor online».

Jordmor er tilgjengelig for deg uansett hvor du bor

Med tjenesten online jordmor, får du tilgang til å snakke med jordmor uavhengig av hvor du er i verden. Du får raskt time og vi er fleksible på tidspunkt. Finner du ikke en tid som passer deg i vår online timebooking, kontakter du oss på epost post@oslojordmor.no eller mobil 92828833. Vi er tilgjengelige på kveldstid og helg.

En sikker nettbasert løsning

Vi benytter Confrere, som er et sikkert videosamtale-verktøy utviklet for kontakt mellom kunder og helsepersonell.  Du trenger ingen app eller nedlasting for å bruke tjenesten. Alt du trenger er en pc,ipad eller mobil. Vi vil sende deg en lenke når samtalen kan starte.

Vi snakker om det du har på hjertet

Våre jordmødre har lang erfaring med kvinnehelse, svangerskaps-, fødsel- og barselomsorg. Vi kan svare på spørsmål, gir informasjon og veiledning. Eksempelvis kan man benytte seg av tjenesten ved ønske om å vite mer om fødsel eller amming, ved fødselsangst, behov for mer kunnskap omkring levevaner i svangerskapet, samtale etter abort eller prevensjonsveiledning.

Nettkurs/online kurs

Vi vet at kunnskap gir trygghet. Få kunnskap om fødsel og barseltid. Vi tilbyr fødselsforberedende kurs og barsel- og ammekurs online. Våre kurs tilbys både som individuelle kurs hvor jordmor holder kurs kun for deg/ dere, og som webinar hvor flere deltar på samme online kurs. Se våre kurs.

Er du gravid og har spørsmål eller bekymringer? Snakk med våre erfarne jordmødre.

Les mer om vår nettbaserte tjeneste online jordmor eller bestill time.

Informasjon til gravide om Koronaviruset (Coronaviruset)

Facebook
Twitter
Pinterest

Relaterte innlegg:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *