Online jordmor: snakk med jordmor på nett

ONLINE JORDMOR: SNAKK MED JORDMOR PÅ NETT

Online jordmor

Ved online jordmor samtale setter vi av god tid til å snakke om det DU har behov for å snakke om. Jordmorsamtale er et tilbud til både gravide og ikke gravide og du kan snakke med oss uavhengig av hvor du bor.

 

Snakk med jordmor på nett!

Online jordmor samtale kan være en godt alternativ i travle tider, eller ikke minst om du vil slippe reise ut av hjemmet. Partner kan være med på konsultasjonen og vi går igjennom ting som kan være fint for dere begge å vite. Dette kan for eksempel være samtale før du blir gravid, i forhold til forventninger eller tidlig i graviditeten om hva som skjer i kroppen. Samtale om fødsel eller amming før og etter fødsel, er også vanlig at man har behov for. Dersom du ikke gravid , kanskje du vil vite litt mer om alternativer innenfor prevensjon. Det går fint å gjennomføre en prevensjonsveiledning online, men det er mulig du må gå til et sted for å få tatt en blodtrykkskontroll i tilfelle det er aktuelt med en resept på prevensjon med østrogen. Dette er mulig å få tatt blodtrykkskontroll på vår klinikk, fastlegen eller kanskje et apotek. 

Hvordan kobler jeg meg på?

Vi benytter et sikkert videosamtale-verktøy utviklet for kontakt mellom kunder og helsepersonell.  Du vil i forkant av samtalen få tilsendt en link for pålogging. Det innebærer ingen nedlasting.

Eksempler på tema vi kan snakke om:

  • Ønsker å bli gravid, men vet ikke om du tør
  • Vil vite mer om kvinnekroppens forandringer i forbindelse med graviditet
  • Er uplanlagt gravid og ønsker noen å snakke med fordi du vurderer å ta abort
  • Er redd for å føde
  • Ønsker en samtale med jordmor før fødselen (dette vil ikke kunne erstatte et fødselsforberedende kurs da det ikke blir nok tid til dette på én konsultasjon, se eventuelt online kurs)
  • Prevensjonsveiledning
  • Samtale etter abort
Er du gravid?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få relevant informasjon om vanlige plager og kontroller som anbefales.