Bli en gravidvennlig arbeidsplass

Vårt tilbud til bedrifter er TIMING-TILGJENGELIGHET- TRYGGHET

Vi tilbyr tilrettelegging for gravid ansatte og svangerskapsoppfølging på arbeidsplassen. Tilrettelegging og dialogmøter mellom leder, den gravide og jordmor,  har vist seg å kunne forebygge og redusere sykefraværet i forbindelse med graviditet. Det gir også økt trygghet for den gravide og leder.  Vi risikovurderer arbeidsplassen og tilbyr leder/verneombud kunnskap om hvordan man skaper en gravidvennlig arbeidsplass.

 

bedrift, svangerskapsoppfølging, tilretteleggin, gravide ansatte,

Bedriftskunde

Våre bedriftskunder setter pris på at ledere med personalansvar har enkel tilgang på kunnskap med direktelinje til jordmor for spørsmål om hvordan man som arbeidsgiver forholder seg til svangerskap, fødsel og barsel. Tilsvarende setter den gravide pris på kontinuitet og oppfølging i forhold til arbeidssituasjonen.

Oslo jordmor og kvinnesenter har lang erfaring med tilrettelegging for gravide ansatte. Vi har god erfaring med digitale møter, men er også fleksible for møter på arbeidsplassen dersom dette er ønskelig.  Oppfølgning av gravide med hjelp av jordmor har vist seg være svært positivt for ledere og de ansatte og en kostnadsbesparelse for bedriften. 

Vi løser problemer der dere er og er alltid tilgjengelige for samtaler og råd, både for leder og den gravide. Dette bidrar til en god gravide politikk på arbeidsplassen. 

Ta kontakt for et uforpliktende møte mobil 92828833 / epost post@oslojordmor.no

Behov for jordmor konsulent til helsestasjon/ fastlegekontor. Vi kan hjelpe dere ved sykdom/ ferie avvikling. Velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

For mer informasjon se våre brosjyrer 

Blogginnlegg

Har din bedrift en gravidepolitikk?

Tilrettelegging for gravide på arbeidsplassen

En personalgode med stor verdi

Idébanken:

God tilrettelegging holder gravide lenger i job

Kurs for bedrifter

Ingen kurs funnet.