kURSOVERSIKT

oversikt og beskrivelse av hver kurs får du gjennom å velge boksen du er interessert i.

Interaktive webinar: kurs over nett

Ønsker du delta på kurs over nett, er disse kursene noe for deg! Dere sitter i deres eget hjem og får tilsendt en link før deltakelse av kurs over nett. Det innebærer ingen nedlastning, enkelt i bruk og mulighet for å snakke/ chatte med jordmor under presentasjonen.

Onlinekurs for grupper og individuelt:

Slik bestiller du kurs:

  • Velg kurs nedenfor så får du opp beskrivelse av kurset
  • Velg så dato for kurset inne på beskrivelsen
  • Om det er ledig får du opp antall ledige plasser og kan bestille ved å trykke på kjøp

How to order a course

  • Choose preferred course and you will get a description of it
  • Choose the date on the description page
  • If its available it will show a number in green for empty spaces and you can order with the «Kjøp» button
Ingen arrangement funnet!

dselsforberedende og Barsel-/ammekurs: Vi holder kurs i små grupper i Pilestredet 15A og større grupper på Ullevål sykehus. Vi tilbyr individuelt kurs hvor du/dere er alene med jordmor og på denne måten kan få kurset tilpasset deres behov og ønsker. Alle kurs tilbys også online. Er dere et par, anbefaler vi at begge deltar på kurs. Prisen for kurs gjelder for et par eller en enslig. 

Vi anbefaler alle å ta både fødselsforberedende kurs og amme-/barselkurs i løpet av svangerskapet. Vi vet at kunnskap gir trygghet, så forbered dere på fødsel og deres nye tilværelse med et lite barn. Våre kurs passer alle , uavhengig av hvor du har fødeplass. 

Courses in english: We offer courses in small groups at Pilestredet 15A and larger groups at Ullevål hospital. If you don’t find a date that fits or you prefer to not be in a group, we offer private courses. The private course can be held at Pilestredet 15A or online.  If you are a couple, we recommend that you both attend the courses. The price is for one couple or a single.

We recommend everyone to take both birth preparation and breastfeeding and postnatal preparation courses during pregnancy. Knowledge provides security, so prepare for birth and your new life with a small child. It does not matter where you are planning too give birth too join our courses. 

Kurs for bedrifter: Bedrifter som gir gravide ansatte god tilrettelegging vil oppnå en økonomisk gevinst, å ned sykefravær i forbindelse med graviditet, og bidra til at den gravide ikke utsettes for helsefarlig arbeid. Vi tilbyr kurs for bedrifter, slik at dere kan bidra til trygghet for deres gravide ansatte og skape en gravidvennlig arbeidsplass. Kursene kan tilpasses deres behov og egner seg godt til både verneombud, tillitsvalgt og leder. 

Undervisning for helsepersonell: Vi veileder i p- stav og spiralinnsettelse for å sikre kompetansen og bidra til at deres arbeidsplass kan tilby kvinnen denne prevensjon. Vi kan komme ut til deres arbeidsplass og gi individuell praktisk veiledning og det er også mulighet for mindre/ større teoretisk gruppeundervisning. Er du student, og ønsker hospitering, er det også mulig for din skole til å sikre deg en dag for hospitering for praktisk veiledning hos oss. Vi har lang erfaring med undervisning og praksis studenter fra Universitetet i Sør-Øst Norge.

Oslo jordmor og kvinnesenter As er et privat helsetilbud til kvinner i alle aldre, fra pubertet til overgangsalderen. Vi holder til sentralt i Oslo og hos oss finner du jordmor, ultralydjordmor og gynekolog. Du trenger ikke henvisning og får time på kort varsel. Som jordmødre arbeider vi forebyggende både i forhold til svangerskapskontroll og tiden etter fødsel med fokus på blant annet bekkenbunnstrening. Jordmødrene holder også flere typer kurs, innenfor graviditet, fødsel, amming og barseltid. Dersom du ikke er gravid men trenger prevensjonsveiledning, test for kjønnssykdommer, tatt en celleprøve vil du også møte en av våre jordmødre.