Viktig informasjon - Coronaviruset

Viktig informasjon - Coronaviruset

Vi ber alle som har time hos oss om å følge de generelle anbefalingene i forhold til coronaviruset, se https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/.

Vi ønsker at du holder deg hjemme dersom:
– Du har vært på reise utenfor Norge de siste 2 uker
– Du eller noen i din husstand har symptomer på influensa eller satt i «karantene» på grunn av mistanke coronavirus

For å begrense smittespredning oppfordrer vi alle som ikke har behov for fysisk oppmøte, å bruk vår online tjeneste. Les mer i vår blogg: Jordmor online

Klinikken vil fortsette å tilby nødvendig og akutt helsehjelp til dem som er gravid, har vaginal blødning tidlig i svangerskapet, magesmerte, har behov for test for kjønnssykdommer eller behov for prevensjon (være seg p-stav, spiral eller resept). Vi har redusert antall konsultasjoner, slik at dere ved oppmøte skal redusere risiko for å møte andre på klinikken.  Vi oppfordrer til umiddelbar håndvask ved ankomst og at man benytter seg av hånddesinfeksjon.

Ta kontakt med oss på telefon 92828833 eller mail post@oslojordmor.no om du trenger å flytte på din time eller  ønsker å gjennomføre en samtale med jordmor online/ videokonsultasjon. 

Dersom du er påmeldt et eller flere av våre kurs, vil disse inntil videre foregå nettbasert som webinar. Det betyr at kursene gjennomføres som avtalt, men du holder deg hjemme i din stue. Du vil motta en mail med informasjon og link for deltakelse. Dersom dere ikke har mulighet til dette, vennlig ta kontakt. Se våre onlinekurs her

Onlinekurs for grupper og individuelt: