Worlds breastfeeding week

Denne uken er det «worlds breastfeeding week.  Årets fokus er utdanning og support. Det å amme sitt barn vil være det beste for både mor og barn. Det er mange fordeler både fysisk og psykisk for både mor og barn. Det er den beste maten for barnet og morsmelken tilpasser seg det barnet trenger etter hvor gammelt barnet er. Man ser flere helse fordeler for både mor og barn så amming er verdifullt både ur et fysiologisk, psykologisk og samfunnsperspektiv. Til tross for at det er naturlig så er det allikevel ikke alltid like lett med amming og ammestart.

Kunnskap på forhånd og støtte fra de rundt deg vil øke sjansene for en god ammestart.

Når du vet hvordan melkeproduksjonen starter og hvordan utdrivning av melken fungerer. Så vil dette gjøre at du føler mer ro og dette vil virke gunstig på prosessen.  Partner er en viktig støtte og resursperson for deg som skal amme.

Delta på et Amme og Barsel kurs mens du er gravid

På våre amme og barsel kurs vil du få god innføring i den fysiologiske prosessen, amme tak og de vanligste ammeutfordringene og hvordan du kan forebygge disse. Gå på kurs sammen med partner slik at også denne får samme informasjonen vil være lurt. To stykker husker bedre enn en og du vil da ha god støtte fra vedkommende. Vi går også igjennom hva du  kan forvente de første ukene med kroppen når den nå skal «tilbake» til utgangspunktet etter graviditeten.

Det å  bli foreldre er en omveltende opplevelse. Ved å være forberedt på noe av det som skjer vil ting ofte føles litt mer håndterbart. Våre amme og barselkurs holdes online, dere sitter da hjemme i egen sofa og slapper av og er med på kurset. Det er mulig å stille spørsmål underveis. Vi har nå under august et tilbud med 20% rabatt når du melder deg på kurs- skriv inn kode: amming

Link til kurset vil bli tilsendt deg samme dag som kurset skal være.

Velkommen på kurs!!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

Relaterte innlegg:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *