Jordmorkonsulent

Vi kan hjelpe dere med både kortvarig og langvarige
utfordringer i forhold til jordmorkompetansen

Jordmorkonsulent for dere!

Vi vet at både uventet sykdom og ferietider kan by på utfordring på helsestasjonen. Vi kan hjelpe dere med jordmor kompetanse når det trenges. Jordmorkonsulent kan engasjeres for enkelte oppdrag eller lengre engasjement.  Ta kontakt for en uforpliktet samtale. Dere velger hva som passer best, en telefon, videomøte eller et fysisk møte. Vi holder til midt i Oslo sentrum, Pilestredet 15 a, og har åpent med jordmor kompetanse gjennom hele året.

Eksempel på vår løsning for at dere skal sikre kvinnens rett til oppfølgning av jordmor:
1. Utfordring; akutt kortvarig sykdom på helsestasjonen som bidrar til at de gravide må bestille time til fastlege eller flyttes til ny tid og mister en oppfølgning på helsestasjon.
– Gravid tilbys kontroll innenfor 1 uke hos jordmor hos Oslo jordmor og kvinnesenter kostnadsfritt.
– Oslo jordmor og kvinnesenter fakturer Helsestasjon for kontrollen samlet ved månedsslutt
– Oslo jordmor og kvinnesenter sender epikrise til helsestasjon som bidrar til at oppfølgningen videre kan tas av helsestasjon for neste kontroll.
2. Utfordring; langvarig sykdom på helsestasjonen som bidrar til at de gravide ikke kan få time til jordmor på helsestasjon og må bestille time til fastlege.
– Gravid tilbys oppfølgning hos Oslo jordmor og kvinnesenter eller jordmor vil være til stede på deres arbeidsplass
– Oslo jordmor og kvinnesenter fakturer Helsestasjon for kontroller/ avtalt pris samlet ved månedsslutt
– Oslo jordmor og kvinnesenter dokumenterer i deres journalsystem eller sender epikrise til helsestasjon som bidrar til at oppfølgningen videre kan tas over av helsestasjon når dette er ønskelig.

Våre jordmødre har lang erfaring med oppfølging av gravide i svangerskapet og vi har også tidligere fungert som jordmor konsulenter for ulike helsestasjoner i Norge.
Velkommen til å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte.

Les mer om vår erfaring

jordmorkonsulent
Jordmor Karin og Cecilia