Dr. Bentsens neseolje

Dr. Bentsens neseolje

kr199.00 inkl. MVA

Relaterte produkter:

Dr. Bentsens neseolje er et naturlig alternativ til nesespray. 100 % naturlig

Dr. Bentsens Neseolje produseres i Provence i Frankrike, og består kun av økologiske eteriske oljer. Pleier tørre, ømme og irriterte slimhinner i nese og bihuler på en naturlig måte. Inneholder ikke syntetiske tilsetningsstoffer!  Et godt alternativ til tradisjonell nesespray og saltvann som kan tørke ut slimhinnene. ​

Kan brukes som en del av den daglige hygiene rutine, eller ved plager i nese/bihuler​

Dr. Bentsens Neseolje er velegnet for: 

  • Såre og tørre nese-slimhinner (eks ved tørtinneklima for de som jobber på bla på kontorer og sykehus) ​
  • Tett nese og bihuler ​
  • Rennende nese, høysnue og allergiplager ​
  • Problemer i øvre luftveier, forkjølelse og bihulebetennelse ​
  • Ubehag etter overforbruk av konvensjonell nesespray. Ved selve avvenningen, eller som et alternativ til tidligere avhengige.

Oljen er perfekt for deg som er gravid, og opplever tetthet i nesen. Det er veldig vanlig å fått tett nese, eller faktiskt også rinnende nese, når du er gravid. Kanskje du trenger noen å snakke med under graviditeten om forandringer i koppen som både er normalt og unormalt. Hos oss kan du møte jordmor online eller på svangerskapskontroll på klinikken.

Bruk:

Sprayes i nese ved behov. 1-3 ganger daglig. Kan oppleves som sterk i starten, så da anbefales å spraye med forsiktighet for svakere stråle.​ Barn kan smøre oljen under nesen ved behov. Voksne kan bruke oljen ved behov 1-3 ganger daglig​

DR.BENTSENS NESEOLJE inneholder kun eteriske bio-oljer bestående av eukalyptus, peppermynte, sitron og lavendelolje med basis i en raffinert olivenolje.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dr. Bentsens neseolje”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *