Ultralydpakke: 3 ultralyd for kr. 3990

ultralydpakke

Pakke med 3 ultralyd? Mange gravide ønsker å ta flere ultralyder i løpet av graviditeten i tillegg til den ultralyden de får på sykehuset mellom graviditetsuke 17-20. Dersom du ønsker å ta flere hos oss kan vi tilby en pakkepris for 3 ultralyder til 3990 kr.

Du kan selv velge når du ønsker å utføre disse ultralydene, men vi anbefaler:

  • Tidlig ultralyd graviditetsuke 7-8: Du betaler kr. 1399
  • Tidlig ultralyd graviditetsuke 11-13: du betaler resterende av pakkepris kr. 2591
  • 3D/4D ultralyd graviditetsuke 25- 29: du betaler kr. 0

Du får en ultralyd tidlig i graviditeten ca uke 7-8 hvor man ser at det er et foster inni livmoren og at hjertet slår. En ultralyd i uke 11-13 hvor man går igjennom fosterets anatomi og ser at alt ser normalt ut så langt. Rundt graviditetsuke 25-29 får vi best resultat for fine 3D bilder på barnet deres. Ved dette tidspunkt kan man se babyen mer tydelig, og om fosteret samarbeider kan dere få noen fine profilbilder. Noen ganger ligger barnet med ansiktet tett inntil veggen eller snur seg bakover og det kan da være vanskelig å få gode bilder. En annen forutsetning for fine bilder er at det er fostervann mellom babyen og livmorveggen/morkaken, at barnet ikke ligger helt inntil. Du får bilder sendt direkte til din mobil dersom dette er ønskelig.

 

Dersom du ønsker en pakke så bestiller du en time til jordmor Deeva eller gynekolog Hildegunn og sier fra når du er på den timen at du vil ha pakken og man setter da opp de neste timene.

Ønsker du gi bort en ultralydpakke eller en vanlig ultralyd? Du kan få kjøpt gavekort på vår nettbutikk eller kontakte oss så ordner vi det.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Relaterte innlegg:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *