Om oss

Oslo Jordmor og Kvinnesenter drives av engasjerte jordmødre med kvinnehelse i fokus. Vi har lang, variert arbeidserfaring og er erfarne kursholdere. Vårt varemerke er trygghet, tid og kvalitet. Oslo jordmor og kvinnesenter legger stor vekt på samtalen med kvinnen. Gjennom samtalen som foregår i rolige omgivelser får vi en innsikt som gir oss grunnlag for å yte god service til kvinnen. Det er mye helse i en god samtale.

Noen av tjenestene vi tilbyr kan utføres uten at du kommer til våre lokaler. Du/ dere kan også gjennomføre en samtale med jordmor over videokonferanse. Det betyr at du kan sitte hvor du vil og ha en samtale med en av våre jordmødre. Time booker du som vanlig under timebestilling. 

Jordmor Cecilia Kleven er 48 år og har 3 barn.

Hun arbeider også som rådgiver/ jordmor for tilrettelegging av arbeidssituasjonen hos gravide medarbeidere i Ski kommune. Cecilia har en tilleggsutdannelse i akupunktur for jordmødre. 

Cecilia har tidligere arbeidet ved Føde og barsel B på Oslo universitetssykehus, Ullevål.

Jordmor Karin Johansson er 38 år og har 3 barn.

Hun arbeider også ved fødemottak på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Karin har tidligere arbeidet ved Føde og barsel A på Oslo universitetssykehus, Ullevål.

 

Oslo Jordmor & Kvinnesenter er et tilbud til kvinner i alle aldre. Oslo jordmor og kvinnesenter driver forebyggende arbeid. Senteret tilbyr svangerskapskontroller, fødselsforberedende kurs, ammeveiledning, etterkontroller, prevensjon, celleprøve fra livmorhalsen, testing av kjønnssykdommer, klimakterierådgivning.

Vi tilbyr også samarbeid med bedrifter for å redusere sykefravær gjennom å tilrettelegge for de gravide.
Jordmor er en god samtalepartner med sin brede erfaring, kunnskap og lange tradisjon i det å forholde seg til kvinner og kvinnehelse.

Oslo jordmor og kvinnesenter har også 2 gynekologer med ultralydtilbud for både deg som er gravid og ikke. 

     

    Bestilling av time kan gjøres online -alternativt kontakte Oslo jordmor og kvinnesenter v/ epost/ telefon. For påmelding til kurs, meld dere på via vår nettside under kurs.