Om oss

Oslo Jordmor og Kvinnesenter drives av 3 engasjerte jordmødre med kvinnehelse i fokus. Vi har lang, variert arbeidserfaring og er erfarne kursholdere. Vårt varemerke er trygghet, tid og kvalitet. Oslo jordmor og kvinnesenter legger stor vekt på samtalen med kvinnen. Gjennom samtalen som foregår i rolige omgivelser får vi en innsikt som gir oss grunnlag for å yte god service til kvinnen. Det er mye helse i en god samtale.

Jordmor Annelie
 

Jordmor Annelie Skare er 44 år og har 2 barn.

Hun arbeider også ved Føde og barsel avdeling på Akershus universitetssykehus. Annelie har en tilleggsutdannelse i akupunktur for jordmødre.

Annelie har tidligere arbeidet ved Føde og barsel A på Oslo universitetssykehus, Ullevål og på helsestasjon i bydel Søndre Nordstrand og Østensjø

Jordmor Cecilia

Jordmor Cecilia Kleven er 45 år og har 3 barn.

Hun arbeider også som rådgiver/ jordmor for tilrettelegging av arbeidssituasjonen hos gravide medarbeidere i Ski kommune. Cecilia har en tilleggsutdannelse i akupunktur for jordmødre. 

Cecilia har tidligere arbeidet ved Føde og barsel B på Oslo universitetssykehus, Ullevål.

Jordmor Karin

Jordmor Karin Johansson er 35 år og har 2 barn.

Hun arbeider også ved fødemottak på Oslo universitetssykehus, Ullevål. Karin har tidligere arbeidet ved Føde og barsel A på Oslo universitetssykehus, Ullevål.

 

Oslo Jordmor & Kvinnesenter er et tilbud til kvinner i alle aldre. Oslo jordmor og kvinnesenter driver forebyggende arbeid. Senteret tilbyr svangerskapskontroller, fødselsforberedende kurs, ammeveiledning, etterkontroller, prevensjon, celleprøve fra livmorhalsen, testing av kjønnssykdommer, klimakterierådgivning.

Vi tilbyr også samarbeid med bedrifter for å redusere sykefravær gjennom å tilrettelegge for de gravide.
Jordmor er en god samtalepartner med sin brede erfaring, kunnskap og lange tradisjon i det å forholde seg til kvinner og kvinnehelse.

Oslo jordmor og kvinnesenter har også et kompletterende tilbud for deg ved hjelp av samarbeidspartnere.

  • Gynekolog
  • Ultralydjordmor
  • Akupunktør
  • Gestaltterapeut

 

Bestilling av time kan gjøres online -alternativt kontakte Oslo jordmor og kvinnesenter v/ epost/ telefon. For påmelding til kurs, meld dere på via vår nettside under kurs.