Oslo jordmor og kvinnesenter - Logo

Innlogging til

Medlemsportalen

Logg inn her:

Lyst til å komme i gang? Kjøp kurstilgang her:

Dette er et kurs/medlemskap for deg som kan teknikken for hypopressiv trening. Så har du vært hos Karin og fått innføring eller lært det et annet sted vil dette passe for deg. Her får du 2 live onlinetimer med trening i uken, du får også tilgang til flere ulike treningsøkter innen hypopressiv trening og disse kan du ta når det passer deg. Du vil få tips og inspirasjon til å utvikle din trening og oppleve at du blir sterkere og får en mer funksjonell kropp.

Ønsker du å lære hypopressiv trening men kan det ikke enda anbefaler vi at du bestiller en time til Karin. Dette kan gjøres både på klinikk eller som en online time– bestill time her –

Hva er hypopressiv trening og kan det være noe for meg?

Hypopressiv trening er en treningsform som vil passe de fleste. Vi jobber med pust og holdning og får styrket core muskulatur og bekkenbunn. Den kan hjelpe deg med å redusere trykk i buken og gi deg bedre kontakt med muskler i mage/rygg og bekkenbunn.

Så har du problemer med :

Urinlekkasje
Nedpressfølelse
Ryggplager
Delte magemuskler

Da kan denne treningen være bra for deg. Har du ingen av disse plagene nå men vil forebygge for at noen av plagene kommer eller bare trenger en god treningsform for hele kroppen kan dette også være et godt alternativ. Det er en super treningsform å starte med etter fødsel for å styrke kroppen før du begynner med tyngre trening/løping etc.

Mange opplever også at denne treningen gir en god ro og avslapping noe som igjen kan føre til mindre stress og økt energinivå.

Velkommen å prøve så får du se om dette er noe for deg!!

*= Prøveperioden koster 3 kr pga administrasjonskostnadene vi har i forhold til dette.

følg oss

oslo jordmor 2023 - org. 998 026 873 © ALL RIGHTS RESERVED.